Haluatko töihin, mutta sinulla ei ole vielä työkokemusta tai ammatillista koulutusta? Voisiko rakennusala olla vaihtoehto? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan rakentamisen ammattilaisilta!

Mestari–kisälli-ohjelma on suunnattu sinulle, joka haluat oppia käytännön työn kautta ja olet kiinnostunut rakennusalasta. Emme etsi nyt rakennusalan valmiita osaajia – riittää, että haluat työmaalle töihin ja sinulla on motivaatiota oppia. Skanska, YIT ja Peab tarjoavat työssäoppimispaikan noin 10 nuorelle. Työssäoppimisohjelma alkaa elokuussa 2021 ja kestää 6 kuukautta.

Mitä työ on käytännössä?

Työssä pääset harjoittelemaan rakentamisen taitoja kokeneen ammattilaisen ohjauksessa ja olet osa työmaan reilua työyhteisöä. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Mestarisi voi olla esimerkiksi osaava kirvesmies, elementtiasentaja tai ympäristövastaava. Kirvesmiehen ja elementtiasentajan kanssa voit osallistua esimerkiksi talon perustusten ja väestönsuojien rakentamiseen, kun taas ympäristövastaavan kanssa voit päästä esimerkiksi työmaan logistiikan ja varastoinnin tehtäviin sekä rakennusmateriaalien lajitteluun. Tehtävät tarkentuvat työssäoppimisohjelman aikana.

Tarjoamme sinulle:

Rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan heti ohjelman alusta saakka. Henkilökohtaisen ohjaajan eli mestarin, joka on tukenasi koko ohjelman ajan. Yrityksen työsuhde-edut. Maksuttoman työnhakuvalmennuksen. Reilun ja kannustavan työyhteisön. Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan.

Toivomme sinulta, että olet vähintään 16-vuotias, asut pääkaupunkiseudulla, sitoudut arkisin klo 7.00–15.30 työaikaan ja 6 kk työsuhteeseen, puhut suomea vähintään tyydyttävästi, haluat ja voit tehdä fyysistä työtä ryhmässä ja että sinulla on hyvä asenne turvalliseen työskentelyyn.

Haluatko päästä näkemään miltä rakennusala näyttää ja oppimaan alan taitoja? Hae kisälliksi viimeistään 15.5.2021
osoitteessa barona.fi/mestari-kisalli-hae

Barona haastattelee kaikki hakijat, tukee työnhaussa ja kartoittaa tarvittaessa työllistymismahdollisuudet myös Barona Rakennukselle tai muihin rakennusalan yrityksiin

Lisätietoja
Nita Kerola, nita.kerola@barona.fi, 050 338 7712