Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Ohjaamo Helsingin kanssa? Etsitkö työntekijöitä tai haluatko järjestää rekrytointitapahtuman kanssamme? Tarvitsetko lisätietoa nuorten palkkaamismahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä – oheisella lomakkeella tai suoraan ja sovitaan jatkosta!

Helsingin kaupungin Yrityskoordinaattorit:

Arja Kukkonen
Yrityskoordinaattori
040 655 5403
arja.h.kukkonen@hel.fi

 

  Esimerkkejä palveluistamme työnantajille

  Työnantajatreffit, Pop up -rekryt ja Täsmärekryt

  Järjestämme rekrytointitapahtuman, markkinoimme tapahtumaa ja kutsumme sopivia työnhakijoita tapahtumaan. Työnantajalla mahdollisuus pikahaastatella kerralla useita työnhakijoita ja sopia jatkosta heidän kanssaan.

  Rekrytointitapahtumat

  Järjestämme myös isoja rekrytointitapahtumia, joissa paikalla on useita eri alojen työnantajia. Organisoimme koko tapahtuman; suunnittelun, markkinoinnin ja toteutuksen.

  Suorahaku

  Sovitusti voimme tehdä ehdolleasettelua eli haastattelemme työnhakijat ja esittelemme sopivat työnhakijaehdokkaat työnantajalle.

  Palkkatuki ja Helsinki-lisä

  Nämä ovat taloudellisia tukia helsinkiläisen työttömän työnhakijan palkkaavalle yritykselle, joiden tarkoituksena on madaltaa yrityksen rekrytointikynnystä ja auttaa työttömän työnpolun käynnistämisessä. Kysy meiltä lisää.

  Keskustellaan ja ideoidaan yhdessä, räätälöidään yrityksenne tarpeisiin sopiva palvelu.